Adverteren?

 Verken de unieke advertentiemogelijkheden bij La Haya Padel en vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Met een breed scala aan producten, zoals op maat bedrukte folies voor op het glas, netbanden, borden en doeken, bieden we talloze manieren om jouw bedrijf te promoten.

Reclamemogelijkheden

Stickers:

Onze stickers zijn perfecte sponsoruitingen voor het glas van jouw padelbanen. Met verschillende afmetingen kunnen ze moeiteloos worden aangebracht op elk paneel, met opties voor doorlopende banen of afzonderlijke stickers. Ze bieden zichtbaarheid zowel binnen als buiten, met keuzes voor transparantie of eenkleurige uitvoering.
 

Hekwerkborden/Doeken voor Padelbanen:

Onze borden en doeken bieden duurzame reclamemogelijkheden bovenop padelbanen. Dubbelzijdig bedrukt voor maximale zichtbaarheid.
 

Aanpasbare Netbanden:

Onze aanpasbare netbanden bieden een eenvoudige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de netten. Ze bieden een duurzame oplossing met een levensduur van enkele jaren. Eenvoudig te bevestigen en aan te passen naar jouw wensen.

Optimale promotie voor jouw bedrijf

Ontdek hoe effectief padelreclame kan zijn voor het promoten van jouw bedrijf. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel onze vestiging voor prijsinformatie.

Waarom kiezen voor padelreclame?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het gebruik van padelreclame, die de beslissing rechtvaardigen om ze te benutten. Of het nu gaat om het verhogen van de speelbaarheid op sportfaciliteiten of het verbeteren van de esthetiek, hier zijn enkele redenen waarom padelreclame een slimme keuze is:
R

Maximale zichtbaarheid

Vergroot de zichtbaarheid van je sponsors op padelbanen en verhoog je inkomsten naast baanverhuur met opvallende reclame. We garanderen prominente exposure voor je sponsors.

Duurzame hekwerkpanelen

Dubbelzijdig bedrukte Dibond-borden boven de padelbaan, gemonteerd op het gaas, bieden duurzame reclamemogelijkheden zonder afbreuk te doen aan het spel. Vertrouw op onze betrouwbare padelbaanreclame.

Snelle levering & efficiënte service

Ontvang binnen zeven werkdagen snelle levering en efficiënte service voor jouw gepersonaliseerde padelbaanreclame. Profiteer van zorgeloos plezier met jouw reclame-oplossingen.

Dubbelzijdige stickers

Met onze lage stickers geniet je van dubbelzijdige reclame, zichtbaar zowel van binnen als van buiten het glas. Kies tussen naadloze doorlopende stickers of unieke specifieke paneelstickers.

Wil je graag je naamsbekendheid vergroten?

Neem gerust direct contact met ons op voor meer informatie of een offerte. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en onze expertise te delen over reclame en sponsoring op padelbanen.