Bedrijfsuitjes

Het bedrijfsuitje waar je naar op zoek bent!

Bij La Haya Padel hebben we een breed scala aan mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Onze padelbanen bieden de perfecte locatie voor een sportieve en gezellige dag. We bieden op maat gemaakte pakketten aan die voldoen aan jouw specifieke wensen en budget. Naast padeltoernooien bieden we ook andere activiteiten aan zoals clinics, teambuilding spellen en catering opties. Onze professionele en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat alle deelnemers een leuke en leerzame ervaring hebben. We kunnen groepen van alle groottes ontvangen en bieden flexibele tijdschema’s om aan jouw planning te voldoen. Als je op zoek bent naar een originele en sportieve manier om jouw bedrijfsuitje te organiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen je graag om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.