Bedrijven

Bedrijven

Bij La Haya Padel bieden we verschillende opties voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en sportieve activiteit. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een vitaliteitsweek of een sponsoring van onze club, wij kunnen op maat gemaakte pakketten aanbieden die aan uw specifieke wensen voldoen. Onze padelbanen bieden de perfecte omgeving voor een actieve en sociale ervaring. We hebben ook speciale sport zomerstop activiteiten voor bedrijven die hun medewerkers actief willen houden tijdens de zomerstop van hun normale sportactiviteiten. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen middag of een intensieve teambuilding activiteit, wij hebben het allemaal in huis.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen u graag om uw bedrijfsactiviteit tot een succes te maken.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.