Breakfastclub

Start jouw dag goed!

Word jij ook zo enthousiast van een ochtendje padellen, maar heb je vaak moeite om het in je drukke werkschema te laten passen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: de Padel Breakfastclub!

Elke werkdag tussen 7 en 9 uur ‘s ochtends bieden wij de mogelijkheid om te padellen voordat je aan het werk gaat. Zo start je jouw dag met een gezonde dosis beweging en energie. Na afloop van het padellen staat er ook nog een heerlijk ontbijtje voor je klaar, zodat je met een volle maag en een fris hoofd aan je werkdag kunt beginnen.

Bovendien is de Padel Breakfastclub een uitstekende manier om nieuwe mensen te leren kennen en je sociale netwerk uit te breiden. 

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.