Businessclub

Zorg voor een fit en energiek bedrijf

Als lid van onze Padel businessclub krijg je toegang tot een exclusieve gemeenschap van gepassioneerde sportliefhebbers en ondernemers. Onze businessclub biedt verschillende voordelen, waaronder exclusieve toegang tot onze padelbanen, deelname aan toernooien en evenementen, en de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers en professionals in jouw regio.

Als bedrijfslid van onze businessclub kun je bijvoorbeeld deelnemen aan onze bedrijvencompetitie, waar je het opneemt tegen andere bedrijven in de regio. Deze competitie is een geweldige manier om jouw medewerkers te motiveren en het teamgevoel te versterken.

Daarnaast biedt onze businessclub ook voordelen op het gebied van vitaliteit. Padel is een uitdagende en leuke sport die zowel fysieke als mentale voordelen biedt. Door deel te nemen aan onze clinics en evenementen, zullen jouw medewerkers zich fitter, energieker en gezonder voelen, wat de productiviteit en tevredenheid op het werk ten goede kan komen.

Onze instructeurs zijn experts in het ontwerpen van aangepaste programma’s die zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een sportieve teambuilding activiteit, een competitieve bedrijvencompetitie of gewoon wilt werken aan de vitaliteit van jouw medewerkers, onze Padel businessclub heeft alles wat je nodig hebt.

Meld je vandaag nog aan en ontdek de voordelen van onze community op het gebied van vitaliteit, bedrijvencompetitie en netwerken!

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.