Clinics

De perfecte kans om te groeien als padeller

Of je nu een beginner bent die de basis van het spel wil leren, of een ervaren speler die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, onze clinics bieden de perfecte kans om te leren en te groeien in deze spannende sport.

Onze clinics worden geleid door ervaren en gekwalificeerde trainers die allemaal gepassioneerd zijn over padel. Ze zullen je begeleiden bij elke stap van het proces en je helpen om je spel te verbeteren, ongeacht je niveau. Bovendien worden de clinics georganiseerd in kleine groepen, zodat je voldoende persoonlijke aandacht en instructies krijgt.

Onze clinics zijn ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe padelvrienden te maken. Of je nu alleen komt of met vrienden, je zult zeker een geweldige tijd hebben en nieuwe contacten opdoen.

Gratis kennismaken met padel

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.