Competitie

Competitie

Meedoen aan de competitie is dé manier om jezelf uit te dagen en je padelskills naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze competitie speel je in een team met andere leden tegen andere teams van onze club. Het is een intensieve en leuke ervaring die jouw vaardigheden en tactieken zal aanscherpen. Onze competitie is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers en biedt uitdagende wedstrijden voor iedereen. Het spelen van competitie gaat ook gepaard met sociale interactie en plezierige momenten buiten de baan. Bij La Haya Padel zijn we ervan overtuigd dat onze competitie een uitstekende manier is om jouw padelvaardigheden te verbeteren en om te genieten van de gezelligheid en verbondenheid van onze padelclub.

Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates over onze competitie en schrijf je snel in om mee te doen!

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.