Horeca

Drink gezellig een drankje na het padellen

Bij La Haya Padel bieden we meer dan alleen padelbanen. Onze gezellige bar is de perfecte plek om na een intensieve wedstrijd even bij te komen of om met vrienden en familie te ontspannen. Onze bar is geopend tijdens onze reguliere openingstijden en biedt een ruim assortiment aan drankjes en snacks. Bovendien kun je bij ons ook terecht als je een receptie of feestje wilt geven. Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsevenement of vrijgezellenfeest wilt organiseren, wij bieden verschillende mogelijkheden om van jouw feest een succes te maken. Onze bar is de ideale locatie voor een gezellige borrel of feestelijke receptie en we kunnen het menu en de drankjes aanpassen aan jouw specifieke wensen en budget.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen je graag om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.