Laddercompetitie

Laddercompetitie

De laddercompetitie is een informele manier om tegen andere leden te spelen en jezelf uit te dagen om op de ranglijst te stijgen. Het werkt als volgt: je begint op een bepaalde positie op de ladder en daagt vervolgens iemand uit die maximaal twee plaatsen boven jou staat. Als je wint, wissel je van positie met de persoon die je hebt verslagen. Het doel is om zo hoog mogelijk op de ladder te komen en uiteindelijk de top te bereiken. Onze laddercompetitie is geschikt voor spelers van alle niveaus en biedt flexibiliteit in termen van planning en de frequentie van wedstrijden. Het is een leuke en sociale manier om andere leden te ontmoeten en jezelf uit te dagen om beter te worden in padel.

Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates over onze laddercompetitie en meld je snel aan om mee te doen!

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.