Shuffle/ toss

Shuffle/ toss

Shuffle/ toss toernooien zijn snelle en dynamische toernooien waarbij de teams willekeurig worden samengesteld door middel van een toss. Het doel van de shuffle/toss toernooien is om iedereen de kans te geven om met verschillende spelers samen te spelen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het toernooi biedt ook de mogelijkheid om nieuwe padelvaardigheden te ontdekken en te leren van andere spelers. Het is een leuke en sociale manier om meer uitdaging en variatie in je padelervaring te brengen. Onze shuffle/toss toernooien zijn geschikt voor alle niveaus.

Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates over onze shuffle/toss toernooien en meld je snel aan om mee te doen!

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.