Sponsor worden

Partners die onze passie voor sport delen

Bij La Haya Padel zijn we altijd op zoek naar partners die onze passie voor sport en gezondheid delen. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in sponsoring. Door te sponsoren bij La Haya Padel kun je jouw merknaam vergroten en jouw bedrijf in verband brengen met een populaire en groeiende sport. We bieden verschillende sponsorpakketten aan die zijn aangepast aan jouw specifieke wensen en budget. Afhankelijk van het pakket dat jij kiest, kunnen we jouw merk zichtbaar maken op onze padelbanen, onze website en onze social media kanalen. We kunnen ook speciale evenementen en toernooien organiseren met jouw bedrijfsnaam als hoofdsponsor. Door te sponsoren bij La Haya Padel kun je niet alleen jouw merknaam versterken, maar ook jouw betrokkenheid tonen bij de lokale gemeenschap en bijdragen aan de promotie van gezonde en actieve levensstijlen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen je graag om jouw sponsorpakket op maat te maken.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.