Sport zomer- en winterstop

Blijf in vorm tijdens de zomer- en winterstop

Wij begrijpen dat jij in de zomer- en winterstop, wanneer je even pauze neemt van jouw favoriete sport, op zoek bent naar andere activiteiten. Daarom bieden wij bij La Haya Padel diverse mogelijkheden aan om in deze periodes sportief bezig te blijven.

Padel is een leuke en intensieve sport die het hele jaar door gespeeld kan worden. In onze indoor padelbanen kun je terecht voor een spannende wedstrijd met vrienden of familie. Het is een sport die gemakkelijk te leren is, dus iedereen kan meedoen! 

Bovendien organiseren wij in de zomer- en winterstop ook diverse evenementen om jouw vakantie extra sportief te maken. Denk bijvoorbeeld aan toernooien en clinics waarbij je nieuwe sporten kunt ontdekken of jezelf verder kunt ontwikkelen. Zo kun je tijdens de zomer- of winterstop toch blijven sporten en genieten van de vele voordelen die sport biedt.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.