Sport zomerstop activiteiten

Uw bedrijf ook tijdens de zomerstop fit en gezond

La Haya Padel biedt bedrijven een unieke en actieve manier om tijdens de zomerperiode te blijven bewegen. Onze sport zomerstop activiteiten zijn perfect voor bedrijven die hun medewerkers willen motiveren en stimuleren om gezond en actief te blijven, zelfs tijdens de vakantieperiode. Bij La Haya Padel kunnen bedrijven kiezen uit verschillende sportactiviteiten, zoals padeltoernooien, clinics en trainingen. Onze ervaren coaches staan klaar om uw medewerkers te begeleiden en hen nieuwe vaardigheden te leren, ongeacht het niveau. Naast de sportieve activiteiten, bieden wij ook de mogelijkheid om te genieten van onze gezellige bar en terras. Hier kunnen bedrijven ontspannen en bijpraten onder het genot van een hapje en drankje. Ons team staat klaar om bedrijven te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke zomerstop activiteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.