Toernooien

Toernooien

Of je nu een beginnende of ervaren padelspeler bent, onze toernooien bieden uitdagingen en plezier voor iedereen. Tijdens de toernooien speel je samen met een partner en neem je het op tegen andere teams in jouw klasse. Het winnende team gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis en ontvangt een mooie prijs. Naast het sportieve aspect is er bij onze toernooien ook veel aandacht voor gezelligheid en sociale interactie tussen de deelnemers. Een toernooi bij La Haya Padel is daarom niet alleen een sportief evenement, maar ook een sociale gebeurtenis waarbij je andere padelliefhebbers leert kennen.

Houd deze pagina op onze website en social media in de gaten voor de laatste updates over onze toernooien en schrijf je snel in om mee te doen!

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.