Vitaliteitsweek

Fit en gezond op de werkvloer

Bij La Haya Padel weten we hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan vitaliteit en gezondheid op de werkvloer. Daarom bieden wij speciale pakketten aan voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en actieve manier om de vitaliteit van hun medewerkers te bevorderen. We richten ons hierbij op lichaamsbeweging, gezonde voeding en ontspanning. Onze professionele instructeurs verzorgen de trainingen en we bieden gezonde cateringopties aan om deelnemers te voorzien van energie en voedingsstoffen. We kunnen onze pakketten aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften en bieden flexibele tijdschema’s om aan jouw planning te voldoen. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om de vitaliteit van jouw medewerkers te bevorderen, dan is La Haya Padel de perfecte keuze.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen je graag om jouw vitaliteitsweek tot een succes te maken.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een originele en actieve locatie voor jouw bedrijfsuitje? La Haya Padel biedt een unieke combinatie van sport, plezier en teambuilding.

Shop

Ben je op zoek naar padel schoenen en/of rackets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen enkel topmerken en hebben een uitgebreide collectie van onder andere het merk Starvie.